Прес-центр12 листопада 2019, 10:11

11 листопада у Троїцькому районі делегація від Новопсковського району прийняла участь у нараді на тему: «Стан справ у молочному скотарстві Луганської області»

. Під час наради було ознайомлення з ходом будівництва пункту прийому і первинної переробки молока АФ «Привілля». За проєктом потужність переробки складає 6 тонн молочної сировини за зміну.

Під час наради відбулося ознайомлення з виробничою діяльністю ТОВ «Агро Кепітал Груп ЛТД» основними видами діяльності якої є переробка на давальницьких умовах соняшнику і вироблення олії соняшникової та шроту. Також було ознайомлено з виробничою діяльністю м’ясоцеху ПСП «АФ Привілля» основними видами діяльності якого є вирощування зернових, технічних культур, овочів (тепличний комплекс), садівництво, розведення великої рогатої худоби і свиней, переробка м’яса. Річний обсяг виробництва м’ясоцеху – 40 тонн, 75 видів ковбасних виробів.

На нараді обговорювалися питання щодо стану автомобільних доріг Луганської області, утримання полезахисних лісових смуг та питання щодо ліцензування сховищ паливно – мастильних матеріалів.