Прес-центр13 грудня 2019, 15:12

14 грудня День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Щорічно 14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

   З нагоди цієї дати у сквері «Перемоги» біля пам’ятного знаку учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС проведено мітинг на тему «Вони бачили смерть в обличчя». Зі словами вдячності за героїзм проявлений під час виконання свого громадянського обов’язку до присутніх звернулася в.о. голови райдержадміністрації Світлана Слюсарєва привітавши та побажавши ліквідаторам доброго здоров'я, міцності духу, сімейного благополуччя та оптимізму.

Також в ході заходу члени Новопсковського районного товариства «Союз-Чорнобиль» були нагороджені грамотами Новопсковської  районної державної адміністрації та Новопсковської районної ради за активну громадянську позицію, мужність, самовідданість, патріотизм під час ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

         У пам'ять про героїв-чорнобильців, які з честю прийняли суворий виклик чорнобильського лиха і яких сьогодні з нами немає присутні вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятного знаку.