Прес-центр14 листопада 2019, 16:11

14 листопада 2019 року у Новопсковському опорному ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулося останнє випробування «Урок» всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020» в номінації «Початкова освіта».

       Знову демонстрували свою педагогічну майстерність вчителі початкових класів Бакланова Галина Миколаївна з Білолуцької ЗОШ І-ІІ ступенів Новопсковської районної ради, Протасова Аліна Олександрівна з Новопсковського газопроводського закладу загальної середньої освіти    І-ІІІ ступенів Новопсковської селищної ради та Гончарова Тетяна Вікторівна з Просторівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Білокуракинської районної ради.

      Всі вчителі показали відмінне володіння навчальним матеріалом, що  відповідає  вимогам Державного стандарту початкової освіти, уміння використовувати інноваційні педагогічні технології, свої власні інноваційні розробки. Вони  провели дуже цікаві інтегровані уроки з використанням нестандартних методів навчання, застосовуючи сучасне мультимедійне обладнання.

      Учні  в 2-А та 2-Б класів разом із досвідченими вчителями подорожували на уроках «Я досліджую світ»  до Японії та Китаю. З Протасовою Аліною Олександрівною другокласники вивчали  свята цих країн, Бакланова Галина Миколаївна розповіла учням про традиції, мистецтво та рослинний світ Японії та Китаю,  Гончарова Тетяна Вікторівна познайомила учнів із особливостями  японської та китайської кухні.

    У результаті пройдених випробувань за оцінками журі до наступного - обласного туру конкурсу «Учитель року-2020» пройшла Протасова Аліна Олександрівна з Новопсковського газопроводського закладу загальної середньої освіти.    .

      Бажаємо їй наснаги, творчих здобутків і, звичайно - перемоги!