Прес-центр18 листопада 2019, 08:11

15 листопада 2019 року в районному Центрі культури та дозвілля відбулися урочистості заходи та святковий концерт з нагоди святкування Дня працівника сільського господарства.

Щоб привітати людей праці, на свято завітали керівники району, в. о. голови районної державної адміністрації Світлана Слюсарєва та голова районної ради Борис Лебедєв. Вони висловили слова вдячності та привітали зі святом.
Кращих працівників агропромислового комплексу району було нагороджено спільними грамотами райдержадміністрації та районної ради та грошовою винагородою.
Підсумки роботи сільськогосподарської галузі району озвучила в. о. начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Людмила Бахтин, відмітивши високу продуктивність роботи господарств району протягом року.
До привітань та нагородження долучилися голова Новопсковської ОТГ Вадим Гаєв та директор Новопсковського районного Центру зайнятості Наталія Хворостян.
Концертною програмою аграріїв привітали творчі колективи закладів культури Новопсковського району.
Велика подяка та низький уклін всім аграріям за їх нелегку, але таку потрібну працю в усіх галузях сільського господарства!