Прес-центр18 липня 2019, 09:07

17 липня 2019 року в райдержадміністрації відбулося засідання архітектурно-містобудівної ради

 

17 липня 2019 року в райдержадміністрації відбулося засідання архітектурно-містобудівної ради на якому було розглянуто 2 робочі проекти, а саме:

  - детальний план території будівництва сільської амбулаторії та житлового будинку в с. Піски, Новопсковського району, Луганської області. Проектна організація – ТОВ «СтарБудПроект»;

-  детальний план території для розміщення церкви «Свято-Преображенської парафії села Закотне Сєвєродонецької єпархії Української Православної Церкви» по вул. Айдарська, 19 а, с. Закотне, Новопсковського району, Луганської області. Проектна організація – ТОВ «СтарБудПроект»;

За результатами обговорення вищезазначених робочих проектів проектній організації  ТОВ «СтарБудПроект було рекомендовано внести зміни до детального плану території будівництва сільської амбулаторії в частині зміни цільового призначення території під існуючим гаражем.

Замовникам містобудівної документації Пісківській та Закотненській сільським радам запропоновано затвердити робочі проекти на засіданні чергової сесії  з врахуванням результатів громадських слухань та оприлюднити на власних сайтах рішення про затвердження.