Прес-центр20 лютого 2018, 15:02

20 лютого - День Героїв Небесної Сотні

         Сьогодні, 20 лютого 2018 року, з нагоди відзначення Дня Героїв Небесної Сотні в КЗ «Новопсковський краєзнавчий музей» відбувся районний тематичний захід «Герої Майдану».

         В заході взяли участь представники райдержадміністрації, учасники Революції Гідності, учні Новопсковського  ПАЛ та громадськість району.

         Учасники заходу переглянули фільм «Пишемо історію. Революція Гідності» та відео «Небесна сотня», а очевидці подій Революції Гідності в Україні,  Василь Теслюк, Олександр Колесник та Володимир Корнєв, поділилися своїми спогадами з присутніми.

За активну громадянську позицію, утвердження демократичних цінностей, свободи та справедливості заступник голови райдержадміністрації Олександр Скороход вручив лист подяки Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Василю Теслюку, учаснику Революції Гідності.

Герої Небесної Сотні полягли за гідність, честь, свободу, право бути українцем та будувати Українську державу. Тож не забуваємо про всіх тих, хто віддав за це своє життя! Пам’ятаймо воїнів української історії та творімо мирне і гідне майбутнє для наших дітей!