Прес-центр23 червня 2018, 14:06

23 червня – День державної служби України!

Щорічно 23 червня в Україні відзначають День державної служби. З цієї нагоди сьогодні в приміщенні Новопсковської районної державної адміністрації відбулися урочистості.

Всіх державних службовців привітали голова райдержадміністрації Людмила Латишева та голова Новопсковської районної ради Борис Лебедєв.

За сумлінну, добросовісну працю в  органах державної служби, високий професіоналізм, активну життєву позицію та з нагоди Дня державної служби держслужбовці були нагороджені грамотами. 

Грамотами управління молоді та спорту Луганської обласної державної адміністрації були нагороджені всі члени команди, створеної з працівників держустанов Новопсковського району, що серед 9-ти інших виборола третє місце у фінальних змаганнях Спартакіади Луганської області серед команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

Вітали з професійним святом представників державної служби працівники закладів культури району - Новопсковського РЦКД та Риб’янцівського СБК (вокальний ансамбль «Журавушка», солісти Інна Абраменко та Ірина Ульченко).