Прес-центр27 листопада 2019, 13:11

27 листопада 2019 року під керівництвом в.о. голови Новопсковської районної державної адміністрації Світлани Слюсарєвої відбулось чергове засідання колегії райдержадміністрації.

        В засіданні колегії взяли участь члени колегії, сільські та селищні голови району,   керівники установ, підприємств, організацій району, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації. На засіданні колегії було розглянуте наступне питання:

1. Про проєкт  Програми економічного і соціального розвитку Новопсковського району на 2020 рік (Доповідач: Сковородка Наталія Василівна - начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації).

Також були розглянуті питання години контролю:

1.  Про  хід виконання  розпорядження голови райдержадміністрації від 21 грудня 2018 року № 895 «Про затвердження заходів з проведення профілактичної роботи щодо захисту дітей від жорстокого поводження, в тому числі кіберзлочинів у Новопсковському районі» (Доповідач: Хомутянська Світлана Іванівна - начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації).

2. Про   хід виконання районної Програми соціально-правового захисту дітей на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням районної ради від 20 лютого 2018 року №21/1 (Доповідач: Соболєва Інна Олександрівна – завідувач сектору опіки та піклування над дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, служби у справах дітей райдержадміністрації).

3. Різне.

Про підсумки роботи Новопсковського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за 9 місяців 2019 року (Доповідач: Колесник Олена Михайлівна – директор Новопсковського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді).

Заслухавши доповідачів та обговоривши виступи, члени колегії із врахуванням зауважень, пропозицій та доповнень прийняли відповідні рішення з кожного з винесених на порядок денний засідання колегії питань.