Прес-центр28 червня 2020, 10:06

28 червня відзначаємо День молоді – свято юності, літа і позитиву

ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ НОВОПСКОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ СВІТЛАНИ СЛЮСАРЄВОЇ З ДНЕМ МОЛОДІ

Молодість – це не тільки прекрасний період у житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Це час пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань.

         Сучасна молодь йде в ногу з часом, активно розвивається, знає чого хоче від життя, вона смілива до експериментів та нових звершень. Перед молодим поколінням сьогодні відкрито багато можливостей: можна вчитися у різних навчальних закладах, відкривати свою справу, знайомитись з новими країнами. Причому, завдяки стрімкому розвитку інформаційних технологій, це все можна робити навіть не виходячи з дому. Кожен може обирати спосіб навчання, роботи та отримання інформації в залежності від своїх бажань та можливостей. Інформації сьогодні дуже багато і вона доступна всім. Активна молодь вдало використовує ці шанси.

         В цьому році, у зв’язку з дією карантину, масові заходи в нашому районі, на жаль, проводитися не будуть. До Дня молоді у Facebook всіх бажаючих запрошуємо переглянути відеоролик «Літо!Сонце!Молодь!Новопсков» , який підготував Новопсковський районний центр культури та дозвілля на своїй сторінці.

         Вітаємо молодь Новопсковщини з прекрасним святом творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики.

         Бажаємо всім наснаги у саморозвитку і самореалізації, гарної перспективи, світлої долі, фізичних та духовних сил, справжнього людського щастя та здійснення усіх планів та мрій!

 

Голова Новопсковської районної

державної адміністрації                                     Світлана Слюсарєва