Прес-центр26 жовтня 2018, 11:10

28 жовтня – День визволення України від фашистських загарбників!

Сьогодні, 26 жовтня, напередодні 74-ї річниці визволення України від фашистських загарбників в смт Новопсков відбувся тематичний захід за участі представників ветеранських організацій району, органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, учнівської молоді, жителів та гостей нашого селища.

74 роки тому, українська земля була остаточно звільнена від фашистських загарбників. Всі ми, старі й молоді, пишаємося подвигом визволителів нашої країни. Пам’ять про цей подвиг ми маємо берегти та передавати нашим дітям і онукам. Ті, хто кував перемогу – для нас є символом стійкості й оптимізму, любові до рідної землі й служіння народу.

Як данину пам’яті про тих, хто стояв на захисті Батьківщини, хто віддав своє життя заради миру на землі учасники здійснили покладання квітів до Меморіалу загиблим воїнам в смт Новопсков та вшанували пам’ять хвилиною мовчання.

Ми щиро дякуємо, ветеранам, за самопожертву і мужність, за те, що вистояли і перемогли у страшній війні.

Подвиг ветеранів додає нам сил та наснаги у нинішній боротьбі за свободу, незалежність та суверенітет України. Ми господарі на своїй землі, правда за нами – тож ми знову здобудемо перемогу в ім’я майбутнього рідної Батьківщини.

Зичимо всім  міцного здоров’я, щастя, добро.