Прес-центр5 лютого 2019, 16:02

31 січня завершилася реєстрація для участі у пробному ЗНО

Цьогоріч для участі в пробному ЗНО в Донецькій та Луганській областях, станом на 4 лютого 2019 року, зареєструвалося та здійснило оплату 12 947 осіб.
Для складання тесту з української мови і літератури подано 6 601 заявка, математики – 2 232, англійської мови – 1 794, історії України – 1 406.
Більшість осіб виявили бажання складати тестування з двох предметів.
Донецький регіональний центр оцінювання якості освіти повідомляє, що 25 лютого 2019 року на інформаційних сторінках «Особистий кабінет учасника пробного ЗНО» буде розміщено інформацію про час і місце проходження пробного зовнішнього незалежного оцінювання (запрошення-перепустки) та інформацію про сервіс «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання». Також у цей період на нашому сайті буде розміщено Мережу пунктів проведення пробного ЗНО з маршрутами доїзду.
Графік проведення пробного ЗНО: 
16 березня 2019 року – з української мови і літератури. 
23 березня 2019 року – з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, німецької, французької, іспанської мов.
Пропуск учасників пробного ЗНО до пунктів тестування буде здійснюватися з 10.15 до 10.50 за наявністю паспортного документу, на підставі якого здійснювалася реєстрація, та запрошення-перепустки.
Для отримання результатів пробного ЗНО кожному учаснику потрібно буде занести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання».
Донецькій регіональний центр оцінювання