Прес-центр16 вересня 2020, 08:09

40 РОКІВ З ПІСНЕЮ В СЕРЦІ

013

Новопсковська районна державна адміністрація Луганської області сердечно вітає із 70-річчям ШУЛЯК ЛЮДМИЛУ ІВАНІВНУ, керівника народного фольклорно-етнографічного колективу «Білолучанка» Білолуцького селищного будинку культури Новопсковського району Луганської області. Головним напрямком творчої діяльності колективу є відродження, збереження та  популяризація народних звичаїв, обрядів, пісень. Людмила Іванівна очолює колектив з 1978 року і саме за її ініціативи проводиться пошукова робота по відтворенню та зберіганню звичаїв та обрядів пращурів Слобожанщини. «Білолучанка» є активним учасником  районних, обласних, всеукраїнських мистецьких заходів, фестивалів та конкурсів.

За свій творчий внесок в розвиток культури Людмила Іванівна неодноразово була відзначена   грамотами і подяками Міністерства культури України, обласної і районної державної адміністрації, обласного Центру народної творчості, Дипломами Міністерства  культури України.

Шановна Людмило Іванівно!

Високо цінуємо та глибоко поважаємо Вашу самовіддану працю.

Яскравий талант, працездатність і відданість улюбленій справі дозволили Вам досягти великих успіхів на професійній ниві. Виступи Вашого колективу незмінно супроводжують гучні оплески глядачів.

Дякуємо Вам за Вашу творчість і талант, які Ви даруєте слухачам, за збереження народних традицій краю.
Вітаємо Вас з Днем народження та бажаємо Вам, шановна Людмило Іванівно, міцного здоров’я, благополуччя, невичерпної енергії, окриленого натхнення, величезних звершень, творчих перемог і щоб кожне починання було успішно втілене в життя!

Голова Новопсковської районної державної адміністрації Світлана Слюсарєва.