Прес-центр8 вересня 2018, 13:09

8 вересня - День фізичної культури та спорту України.

Традиційно у другу суботу вересня в Україні святкують День фізичної культури та спорту. Напередодні з цієї нагоди очильниця Новопсковської райдержадміністрації Людмила Латишева привітала юних спортсменів, тренерів та вчителів фізичної культури загальноосвітніх шкіл району. Листи подяки голова райдержадміністрації вручила Білокопит Станіславу - чемпіону Всеукраїнських змагань  ГО «ВФСТ«Колос» з греко-римської  боротьби та його тренеру-викладачу Новопсковської ДЮСШ Ожерело Геннадію. За популяризацію футболу в районі та високі спортивні результати листи подяки отримали члени футбольної команди Новопсковської дитячо-юнацької спортивної школи та їх тренер Літвінов Валерій, що посіли третє місце на Всеукраїнських  змаганях ГО «ВФСТ«Колос»  з футболу серед юнаків 2005-2006 р.н..

Не залишилися без уваги і вчителі фізичної культури загальноосвітніх шкіл району, які своєю фаховою і педагогічною майстерністю прищеплюють дітям любов до спорту та здорового способу життя роблячи реальними наші спортивні перемоги. Так, листом подяки був відзначений Руденко Олександр (Донцівська ЗОШ І-ІІ ст.), Слюсарєв Руслан (Рогівська ЗОШІ-ІІ ст.), Пересипкін Ярослав (Танюшівська ЗОШ І-ІІІ ст.) та Шепітько Сергій (Булавинівська ЗОШ І-ІІ ст.), який також  є постійним чемпіоном районних та обласних змагань з армспорту.  

Звертаючись до присутніх Людмила Латишева привітала всіх з настуючим святом і побажала Всім міцного здоров’я, натхнення, наснаги, невичерпної життєвої енергії, наполегливості та перемог в усіх справах! Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя спорту, популяризації та розвитку сфери фізичної культури.