Прес-центр14 березня 2018, 16:03

Білолуцька селищна бібліотека-філія відкрила свої двері для відвідувачів.

14 березня 2018 року відбулася чудова подія – відкриття Білолуцької селищної бібліотеки-філії КЗ «Новопсковська ЦБС» після капітального ремонту, проведеного в рамках проекту Міжнародної організації з міграції «Підтримка і згуртування громад, що зазнали наслідків конфлікту на Донбасі».

Оновлена бібліотека-філія привітно відкрила свої двері для жителів Білолуцької громади. Гостей свята вітали заступник голови Новопсковської райдержадміністрації Олександр Скороход, голова Новопсковської районної ради Борис Лебедєв, начальник відділу культури Новопсковської райдержадміністрації Ольга Козлова, директор КЗ «Новопсковська ЦБС» Ірина Грачова та Білолуцький селищний голова Сергій Полтенко. Почесні гості свята координатор програм Міжнародної організації з міграції, Представництво в Україні Леа Морісон та спеціаліст проектів Міжнародної організації з міграції Ольга Єршова привітали жителів Білолуцька та представників ініціативної групи проекту «Білолуцька слобода нас згуртує й об’дна» з успішним втіленням ідей проекту та отриманням можливості в більш комфортних умовах працювати на благо жителів селища.

Справжньою окрасою свята стали виступи народного фольклорно-етнографічного колективу «Білолучанка», народного жіночого вокального ансамблю «Веснянка» та дитячого вокального колективу «Домісольки».