Прес-центр18 жовтня 2019, 15:10

Центр надання адміністративних послуг при Новопсковській районній державній адміністрації Луганської області інформує

 

 

 

 

         18.10.2019 у Центрі  надання  адміністративних  послуг районної державної адміністрації проведена робоча нарада за участі адміністраторів, державних реєстраторів з питання: надходження вхідних пакетів документів від суб’єктів звернення за 9 місяців 2019 року, аналіз звернень та вирішення питань щодо спрощення процедур для отримання результатів адміністративних послуг. Також, було заслухано державного реєстратора Сергія Ткаченка, який проінформував працівників Центру про нововведення у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень.

         Начальник відділу з надання адміністративних послуг Раїса Маслич зауважила, що за 9 місяців поточного року від суб’єктів звернення надійшло заяв -5891, що більше ніж за аналогічний період минулого року (5763). Але звернень від громадян зменшилося на 45 процентів, від юридичних осіб - навпаки збільшилося на 278 процентів.

         Співпраця працівників відділу з надання адміністративних послуг райдержадміністрації за 9 місяців 2019 року з суб’єктами надання адміністративних послуг пройшла на належному рівні, порушення строків виконання адміністративних послуг  не було.