Прес-центр10 листопада 2017, 15:11

Cвятковий захід з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

9 листопада, в районному Центрі культури та дозвілля зібралися представники та поціновувачі культури всього району  на святковий захід з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва та на Гала-концерт районного фестивалю народної творчості «Новопсковська слобода».

         На початку заходу, зі словами привітання до всіх присутніх, звернулися голова Новопсковської райдержадміністрації С.П.Бєлік  та голова Новопсковської районної ради Б.В.Лебедєв та вручили   грамоти за особистий внесок у розвиток культури і духовності району працівникам закладів культури, аматорам та майстрам.

         Церемонію привітання та нагородження продовжила начальник відділу культури Новопсковської райдержадміністрації О.В.Козлова, після чого розпочався Гала-концерт «Новопсковської слободи», в якому взяли участь одні з кращих колективів та солістів сільських та селищних клубних закладів.

По закінченні концертної програми розпочалася церемонія нагородження переможців фестивалю. За підсумками результатів виставок робіт майстрів декоративно-прикладного мистецтва сіл району грамотою за зайняте ІІІ місце були нагороджені майстри Заайдарівки та Новобілої, ІІ місце посіли майстри  Білолуцька, а перше місце, по праву, дісталося майстрам селища Новопсков.

Серед сільських клубів району ІІІ місце  у VІІІ районному фестивалі народної творчості «Новопсковська слобода – 2017» посів Березівський СК (завідувач Євгенія Шовкопляс), ІІ  - Писарівський (завідувач Оксана Верховод), І – Рогівський сільський клуб (завідувач Світлана Ріпка).

За зайняте ІІІ місце у VІІІ районному фестивалі народної творчості «Новопсковська слобода – 2017» серед сільських та селищних будинків культури району грамоту отримав Риб'янцівський СБК (директор Інна Абраменко), ІІ місце - Новорозсошанський  (за відсутності директора його обов'язки виконує художній керівник  Юлія Шумейко) і І місце посів Новобілянський сільський будинок культури (директор Наталія Кутнякова).