Прес-центр28 серпня 2019, 10:08

Для працівників державних установ та профспілок соціальної сфери !

Управління соціального захисту населення Новопсковської райдержадміністрації інформує, що пунктом 1.23. розділу I «Створення умов для забезпечення стабільної діяльності та розвитку галузі. Трудові відносини. Забезпечення гарантій зайнятості працівникам.» Галузевої угоди між Міністерством соціальної політики України та профспілками працівників соціальної сфери України і працівників державних установ України на 2016-2018 роки, зареєстрованої Міністерством соціальної політики України від 20.05.2016 реєстраційний номер 11 (далі – Галузева угода), рекомендовано передбачати у текстах колективних договорів всіх підприємств, організацій, установ та закладів, що перебувають у сфері дії сторін Галузевої угоди, положення щодо забезпечення осіб, які надають соціальні послуги згідно з Законом України «Про соціальні послуги», проїзними квитками або виплату грошової компенсації за їх придбання.

      З текстом Галузевої угоди можна ознайомитися на сайті Мінсоцполітики за посиланням https://www.msp.gov.ua/news/10205.html.

      За довідками про інформацію щодо колективних договорів можна звертатись до відділу праці управління соціального захисту населення Новопсковської райдержадміністрації за адресою: вул. Українська, 65, телефон для довідок (06463) 2-20-74.