Прес-центр10 червня 2019, 13:06

До уваги автомобільних перевізників! Водиться тимчасове обмеження для великовагових транспортних засобів при температурі повітря вище +28 ºС!

 

 

На виконання вимог Закону України «Про автомобільні дороги», Закону України «Про дорожній рух» та у відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України від 27.06.2007 р. № 879 «Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування». З метою  збереження дорожнього покриття автомобільних доріг від руйнування великоваговими транспортними засобами у період спекотної погоди, обмежується проїзд територією Новопсковського району автомобільного транспорту загальною вагою понад 24 тонни і навантаженням на вісь понад 7 тонн у денний час доби з 10:00 год до 22:00 год у разі підвищення температури повітря понад +28ºС.

Обмеження руху не розповсюджується на транспортні засоби, які здійснюють перевезення вантажів, що швидко псуються, та ті, які використовуються під час ліквідації наслідків стихійних явищ або надзвичайних ситуацій.

Новопсковська районна державна адміністрація звертається  до водіїв та автоперевізників щодо недопущення руху великовагового транспорту в період підвищеної температури повітря більш ніж +28ºС, з метою запобігання руйнування дорожнього полотна та збереження дорожньої інфраструктури, що потребує значних матеріальних затрат по її відновленню.