Прес-центр27 червня 2018, 13:06

До уваги бажаючих взяти участь у конкурсному відборі на зайняття вакантних посад державної служби!

Інформацію про відкриті вакансії та результати конкурсів у всіх областях, районах України можна знайти на офіційному веб – сайті Національного агентства України з питань державної служби за посиланням https://nads.gov.ua/page/vakansiyi. Крім того, на сайті розміщено перелік тестових питань для кандидатів на зайняття посад державної служби та іншу публічну інформацію.

Відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 березня 2016 року № 246, результати тестування можуть використовуватися протягом шести місяців з дня його проходження у разі участі кандидата в інших конкурсах

Кандидати, які бажають скористатися будь – яким попереднім результатом тестування (протягом шести місяців після проходження тестування), зобов'язані з'явитися під час проходження тестування для надання доступу адміністратору до результатів тестування для оформлення звіту. Тобто, кандидат під час проходження етапу тестування має зайти в авторизовану систему тестування та роздрукувати звіт про результати тестування. Для цього необхідно ввести кандидату свій логін та пароль, який ним був використаний раніше при проходженні тестування.

У разі відсутності такого логіну  та пароля Національним агентством України з питань державної служби рекомендовано кандидатам звертатися до державних органів, у яких відбувалось тестування, з метою їх повторного отримання, а взагалі необхідно зберігати логін і пароль для доступу до автоматизованої системи тестування впродовж шести місяців з дати проходження тестування.

Служба управління персоналом райдержадміністрації не зобов'язана володіти інформацією щодо логіну та пароля, який використовувався кандидатом раніше.