Прес-центр21 вересня 2018, 11:09

ДО УВАГИ ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ – стартує наступний етап оцінювання державних службовців!!!

Шановні колеги, з першого жовтня стартує процедура оцінювання державних службовців відповідно до Типового порядку проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 серпня 2017 року № 640.

Відповідно до Закону України «Про державну службу» результати службової діяльності державних службовців щороку підлягають оцінюванню для визначення якості виконання поставлених завдань, а також з метою прийняття рішення щодо преміювання та виявлення потреби у професійному навчанні.

Оскільки оцінювання проводиться вперше відповідно до нового законодавства виникають проблеми як у служб управління персоналом, так і у державних службовців, яких оцінюють.  Генеральним департаментом з питань управління персоналом НАДС підготовлено відеороз’яснення для державних службовців, які займають посади державної служби категорій «Б» і «В» щодо визначення результатів їх службової діяльності. Інформацію з зазначеного питання можна знайти за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=dXbgVtp_vCM.

Крім того, на офіційному веб – сайті райдержадміністрації у розділі «Інформація спеціальних служб» розміщено Методичні рекомендації щодо визначення результатів службової діяльності державних службовців, які займають посади державної служби категорій «Б» і «В», затверджені наказом НАДС від 29 серпня 2018 року № 208-18.