Прес-центр21 серпня 2019, 14:08

До уваги зацікавлених!

 

У м. Києві 8-9 жовтня 2019 року відбудеться Міжнародна виставка обладнання і технології для збору та муніципальних і промислових відходів «Waste Management 2019».

         Даний міжнародний форум спрямований стати платформою для залучення в галузь інвестиційні та передових технологій, зустрічей і обговорень злободенних питань переробки відходів та розвитку природоохоронного сектора.

         У Діловій програмі заходу представляються нові технології та обладнання, розглядаються і обговорюються реформи законодавства, інвестиційні можливості, гострі питання, рішення розвитку галузі та регулювання впливу на довкілля і водні ресурси країни.

         Участь у виставці дозволяє представити свою продукцію та послуги професіоналам галузі поводження з відходами в Україні, які приймають ключові рішення на національному та регіональному рівнях.

         До участі запрошуються:

         - міжнародні та вітчизняні постачальники техніки, обладнання та комплексних рішень для поводження з відходами класу I-V;

         - оператори ринку відходів, управління та комунальні підприємства зі збору, вивозу, сортування, зберігання, утилізації відходів класу I-V;

         - оператори відходів ТПВ;

         - промислові підприємства: ГМК, ПЕК, підприємства із заготівлі та переробки брухту чорних і кольорових металів, підприємства – виробники небезпечних відходів, медичні заклади, будівельна та цементна галузі, транспорт, порти, Укрзалізниця, агропромисловий комплекс, тваринництво, харчова промисловість;

         - переробники вторинної сировини: полімери, скло, макулатура, шини;

         - торгівельні мережі, виробники товарів в упаковці;

         - будівельні, інжинірингові, проектні, консалтингові, юридичні компанії;

         - профільні міністерства, профільні Комітети Верховної Ради, органи державного нагляду (контролю);

         - регіональні та муніципальні органи влади, територіальні громади, ОСББ;

         - банки, інвестиційні компанії, фінансові організації;

         - дипломатичні представники;

         - наукові та освітні установи, громадські організації.

         Запрошуємо приєднатися до професіоналів галузі, дізнатися нові тенденції розвитку ринку та взяти участь у його формуванні.

         З питання участі звертайтесь до менеджеру проекту Бочкарьової Надії +38 056 794 33 94, +38 067 746 85 47, n.bochkareva@b-forum.com.