Прес-центр30 серпня 2019, 08:08

До уваги зацікавлених!

 

05-06 вересня 2019 року відбудеться проведення Всеукраїнської практичної конференції: «Нові правила взаємовідносин співвласників, управителів та надавачів житлово-комунальних послуг в сучасних законодавчих умовах» за адресою: м. Одеса, вул. Генуезька, 24 (конференц-зал готелю «Аркадія»).

         Організаторами Конференції виступають ГС «Асоціація управителів житла» та ТОВ «Інститут муніципального менеджменту» за підтримки проекту «Енергоефективність в житловому секторі України» Міжнародної фінансової корпорації (IFC), Група Світового Банку.

         Програма заходу передбачає обговорення процесу створення загальнодержавної Стратегії розбудови ринку управління багатоквартирними будинками та розвитку житлово-комунальної галузі в цілому, роль муніципалітетів у розвитку ринку управління багатоквартирними будинками та участі управителів в процесі впровадження заходів з енергозбереження багатоквартирних будинків, та формування прозорого алгоритму взаємовідносин між споживачами, управителями та виконавцями комунальних послуг.

         В роботі Конференції планується залучити представників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, міжнародних партнерів, Управителів багатоквартирними будинками, керівників керуючих компаній і комунальних підприємств, голів правління Асоціацій ОСББ, управителів та представників експертного середовища сфери управління житлового нерухомістю з інших країн.

 

Контактна особа: Світлана Павлункова, тел. (093)392-19-22, (096)130-25-75