Прес-центр11 лютого 2019, 15:02

До уваги жителів Новопсковського району!

На виконання частини п’ятої статті 45 Закону України «Про державну службу» від 10.12.2015 року № 889-VIII та наказу Національного агентства України з питань державної служби «Про затвердження Типового порядку проведення публічного звіту керівника органу виконавчої влади» від 20.12.2016 № 277 до вашої уваги буде представлено публічний звіт голови райдержадміністрації про роботу Новопсковської районної державної адміністрації Луганської області за 2018 рік, який відбудеться 20 лютого 2019 року о 10.00 годині в залі засідань Новопсковської райдержадміністрації  (смт Новопсков, пров. Історичний, 1).

Публічний звіт голови райдержадміністрації проходитиме за таким регламентом:

1. Виступ (звіт) голови Новопсковської райдержадміністрації  - 60 хвилин.

2. Запитання голові Новопсковської райдержадміністрації  від учасників заходу –  до 30 хвилин.

3. Відповіді голови Новопсковської райдержадміністрації учасникам заходу –  до 30 хвилин.

4. Доповнення  відповідей голови Новопсковської райдержадміністрації звітами  керівників структурних підрозділів райдержадміністрації (у разі потреби)   – до 20 хвилин.

5. Підсумковий виступ голови  Новопсковської райдержадміністрації – до      5 хвилин.  

         Відповідальний структурний підрозділ за організацію проведення публічного звіту та контактна особа: відділ організаційної роботи та зв’язків з громадськістю апарату райдержадміністрації, Лазуренко О.М.- начальник відділу, тел. 2-22-31.

Запрошуємо  жителів району, представників громадських  організацій,  професійних спілок, громадську раду при райдержадміністрації та представників ЗМІ прийняти участь у вищезазначеному заході.

Ознайомитися з публічним звітом голови можна на офіційному веб-сайті райдержадміністрації в розділі «РДА та громадськість».