Прес-центр14 листопада 2017, 15:11

До уваги жителів Новопсковського району!

15 листопада 2017 року з 10:00 до 13:30 у Сєвєродонецьку проходитиме регіональний форум «Економічні можливості постраждалим від конфлікту», під час якого буде презентовано новий проект USAID.

Проект USAID «Економічні можливості постраждалим від конфлікту» працюватиме в області протягом наступного року та  забезпечить умови для розвитку створення бізнесу силами ВПО та представників місцевих громад, сприятиме переміщенню бізнесу із зони АТО та надаватиме консультаційну та експертну підтримку підприємницьким ініціативам в області, які будуть спрямовані на вирішення проблем працевлаштування ВПО, демобілізованих військовослужбовців, жінок, людей з інвалідністю та ін.

Проект «Економічні можливості постраждалим від конфлікту» в Луганській області впроваджується Українським Жіночим Фондом у співпраці з громадською організацією «Сєвєродонецька молодіжна рада» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Місце проведення Форуму ­– Луганська обласна державна адміністрація (зала засідань, 4 поверх), м. Сєвєродонецьк, пр-т Центральний, 59.

За детальною інформацією звертатися до відділу економічного розвитку і торгівлі Новопсковської райдержадміністрації за телефоном: 2-17-76