Прес-центр9 листопада 2018, 08:11

Голова райдержадміністрації Людмила Латишева вітає з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва!

        Шановні працівники культури!

       Сердечно вітаю Вас з професійним святом -  Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва – всіх тих, хто присвятив себе благородній справі - зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу!

      Високо ціную Ваш вагомий внесок  у  розвиток національної культури.  Без  Вашої  підтримки та розуміння,  без Вашого доброго серця, ініціативності і творчої думки неможливі добрі переміни у нашому суспільному житті. Своєю плідною працею та силою духу Ви звеличуєте рідну Україну, примножуєте її успіхи та досягнення.

     Культурні досягнення та традиції – це скарб, яким треба вправно скористатися. Тож, збереження культурного спадку і шанування своїх видатних земляків, може стати для нас не тільки приводом для пишання, але й запорукою подальшого культурного розвитку та творчої наснаги.

    Здоров’я, добра, благополуччя Вам і Вашим сім’ям,  реалізації творчих проектів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії  і  мрії, а кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.