Прес-центр15 квітня 2019, 16:04

Грант. На розширення бізнесу підприємці Луганщини можуть отримати до 5 тисяч євро

 

На Луганщині продовжується набір підприємців на тренінги з розширення бізнесу, після яких власники найкращих проектів можуть отримати до 5 тисяч євро.

До участі у тренінгах запрошуються переселенці та члени місцевих громад, жінки та чоловіки, віком від 18 до 60 років, бізнес яких відповідає наступним критеріям:

- діючий бізнес, офіційно зареєстрований щонайменше рік тому;

- безперервна операційна діяльність щонайменше протягом останнього року;

- заявник має бути зареєстрованим як фізична особа – підприємець або володіти офіційно зареєстрованою компанією (ТОВ або іншого типу). Заявник повинен бути безпосередньо залучений до бізнесу та керування ним;

- фізичне розташування в орендованому/власному виробничому чи офісному приміщенні протягом принаймні одного року;

- кількість офіційно працевлаштованих найманих працівників – не менше одного;

- річний валовий дохід не менше ніж 300 000 гривень за 2018 рік, підтверджений податковою декларацією за 2018 рік або іншим документом;

Крім того, приймати участь у грантовій програмі можуть підприємці, які працюють у галузі виробництва, сільського господарства, послуг та торгівлі.

У разі успішного захисту бізнес-планів учасники можуть отримати до 5 тисяч євро у вигляді профільного обладнання.

Передбачається, що тренінги будуть проходити у містах Київ та Краматорськ. Витрати на проїзд та проживання відшкодовуються.

Прийом заявок триває до 17 квітня 2019 року.

Щоб взяти участь у програмі, необхідно зателефонувати до представника регіонального партнера МОМ у Луганській області Валерії Зеленської за телефоном 099-233-55-23.

За більш детальною інформацією звертатися на електронну пошту: arr-eastdonbass@i.ua або «гарячу лінію» МОМ: 0-800-215-025.