Прес-центр10 cічня 2020, 11:01

Гранти на підтримку МСП, якими володіють та керують жінки

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ), яка реалізується компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк.», приймає грантові заявки від українських малих та середніх підприємств (МСП), якими керують і володіють жінки, що бажають розширити свій діючий бізнес. Дедлайн - 31 липня 2020 року.

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ), яка реалізується компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк.», приймає грантові заявки від українських малих та середніх підприємств (МСП), якими керують і володіють жінки, що бажають розширити свій діючий бізнес. Заходи з розширення бізнесу можуть бути спрямовані на підвищення продуктивності та збільшення виробництва, вихід на зовнішні ринки, розширення асортименту продукції, підвищення ефективності бізнесу завдяки запровадженню інноваційних та ІТ-рішень тощо.

Гранти надаватимуться та впроваджуватимуться відповідно до правил USAID та Уряду США, що регулюють гранти за контрактами, та внутрішніми процедурами управління грантами Програми КЕУ.

Будь ласка, надсилайте всі запитання щодо цього запиту на електронну адресу: Grants@CEPUkraine.org з зазначенням «ЗПЗ-2019-009» у темі електронного листа. Програма КЕУ допомагатиме заявницям зрозуміти процедуру подання заявок в режимі електронного листування.

Процес подання заявок складатиметься з одного етапу. Заявниці повинні подавати Грантову заявку (Додаток А), Деталізований бюджет гранту (Додаток B), використовуючи шаблони, що надаються.