Прес-центр4 грудня 2020, 15:12

ІНФОРМУЄМО ПРО ХІД РЕМОНТНИХ РОБІТ В КНП «НОВОПСКОВСЬКЕ ТМО»

В КНП «Новопсковське територіальне медичне об`єднання» тривають роботи з капітального ремонту будівлі лікувального корпусу, що фінансуються за кошти обласного бюджету, на загальну суму 6800,0 тис.грн. Підрядною організацією ТОВ «Фортуна» в усіх відділеннях лікувального корпусу з вересня поточного року була проведена заміна старих вікон на нові віконні блоки і вже підходять до завершення роботи з утеплення стін та фундаменту будівлі. Так як цей проект є перехідним, решта запланованих робіт, а саме: капітальний ремонт внутрішніх приміщень лікувального корпусу, заміна системи опалення, облаштування пожежної сигналізації, утеплення горища та інше буде виконано у 2021 році.
Окрім цього, в терапевтичному відділенні КНП «Новопсковське ТМО» за кошти іншої субвенції з місцевого бюджету, що була виділена у вересні Новопсковською селищною радою на загальну суму 297 тис. грн, здійснюється капітальний ремонт санітарних приміщень. На сьогодні майже 60 відсотків ремонтних робіт запланованих проектною документацією вже виконано, у тому числі здійснена заміна каналізаційної системи, електромережі, встановлено нові дверні блоки, ведуться роботи з заміни облицювальної керамічної плитки на стінах та підлозі. Завершити ремонт приміщень будівельники планують у середині грудня.
Сподіваємось, що проведені ремонтні роботи значно покращать умови перебування пацієнтів під час лікування у стаціонарних відділеннях медичного закладу та заощадять бюджетні кошти на оплату комунальних послуг та енергоносіїв в опалювальний сезон.