Прес-центр11 cічня 2021, 12:01

КІЛЬКІСТЬ ЗАХВОРІЛИХ НА COVID-19 ПРОДОВЖУЄ СТАБІЛЬНО ЗРОСТАТИ

Станом на 11.01.2021 на стаціонарному лікуванні у терапевтичному відділенні КНП «Новопсковське ТМО» з діагнозом пневмонія лікується 2 особи, на амбулаторному лікуванні в КНП «Новопсковський центр ПМСД» перебуває 17 захворілих; з діагнозом ГРЗ – 21 особа.
Мобільною бригадою КНП «Новопсковське ТМО» до ДУ «Луганський обласний лабораторний центр МОЗ України» 08.01.2021 було доставлено зразки збору біологічного матеріалу 50 осіб для проведення ПЛР-досліджень на COVID-19. За результатами лабораторних тестувань підтверджено 37 нових випадки захворювань, у тому числі 5 у медичних працівників. 
Таким чином, в Новопсковському районі за час пандемії зареєстровано 404 випадків коронавірусної інфекції, вже видужало 304 особи, на амбулаторному лікуванні перебувають - 90 осіб, 6- осіб на стаціонарному лікуванні у інфекційному відділенні КНП «Новопсковське ТМО», 4- померли.
З метою уникникнення критичного рівня захворюваності і значного навантаження на медичні заклади, просимо всіх дотримуватись заходів попередження поширення коронавірусної інфекції – носити маски, додержуватися соціальної дистанції, частіше мити руки. ПРОСТІ ПРАВИЛА РЯТУЮТЬ ЖИТТЯ! Не хворійте!