Прес-центр3 липня 2020, 11:07

Кращих правоохоронців району відзначили грамотами з нагоди професійного свята - Дня Національної поліції України

Сьогодні, 03 липня, в приміщенні Новопсковського відділу поліції відбулися урочистості напередодні відзначення Дня Національної поліції України.

З професійним святом, яке в Україні щорічно відзначається 4 липня, правоохоронців району привітали голова Новопсковської районної державної адміністрації Світлана Слюсарєва, голова Новопсковської районної ради Борис Лебедєв, Новопсковський селищний голова Вадим Гаєв.

Подякували працівникам відділу поліції за службу, вірність присязі, забезпечення громадської безпеки, відданість українському народові та побажали міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, добробуту, миру. Також зазначили, що здійснення щоденної нелегкої місії, покладеної на працівників поліції, вимагає виняткової відповідальності, сумлінності та високої фахової підготовки, а виконання завдань із захисту життя, прав і свобод громадян, інтересів держави кожного дня з честю виконуються нашими правоохоронцями.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, ініціативу та наполегливість, спрямованих на зміцнення законності і правопорядку, та з нагоди відзначення Дня Національної поліції України грамотами райдержадміністрації та районної ради нагороджено кращих поліцейських району.