Прес-центр4 травня 2017, 16:05

Мешканця Новопсковського району підозрюють у пропозиції та наданні поліцейському неправомірної вигоди

Новопсковським відділом Старобільської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно місцевого мешканця за фактом пропозиції та надання ним неправомірної вигоди службовій особі (ч. 1 ст. 369 КК України). 

Встановлено, що 24.04.2017 особа, перебуваючи в приміщенні Новопсковського відділу поліції ГУ Національної поліції в Луганській області, запропонував заступнику начальника Новопсковського відділу поліції ГУ Національної поліції в Луганській області – керівнику патрульної поліції Новопсковського відділу поліції ГУНП в Луганській області, після чого надав останньому неправомірну вигоду в сумі 1500 гривень за вирішення питання про не встановлення стосовно нього адміністративного нагляду.

25.04.2017 особі процесуальним керівником Новопсковського відділу Старобільської місцевої прокуратури повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч.1 ст. 369 КК України.

Вирішується питання щодо застосування запобіжного заходу стосовно підозрюваного.

Довідково: санкцією частини 1 статті 369 Кримінального Кодексу України передбачено покарання у вигляді штрафу в розмірі від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі строком від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

 

 

 

За матеріалами Новопсковського відділу Старобільської місцевої прокуратури.