Прес-центр22 лютого 2018, 15:02

«Музика нас поєднала...»

         Мабуть немає в світі людини, яка байдуже ставилася б до музики, оскільки вона є універсальною мовою, яку розуміє кожен. Музика здатна об’єднувати людей різних за мовою, національністю, звичками,  характерами, поглядами на життя – і в цьому її найбільша сила.

         Нещодавно представники дитячої філармонії при Білолуцькій ДМШ виступили перед учнями Новопсковської ЗОШ І-ІІІ ст., за що дуже вдячні керівництву школи та працівникам відділу освіти. 

        В концертній програмі взяли участь «родзинка» закладу  - вокально-інструментальний ансамбль «Дрім саундз» під керівництвом Ковальова В.І., який багато творчих сил та вмінь приклав до створення цього колективу. «Дрім саундз» - це новостворений дитячий колектив, який проявляє себе дуже впевнено, завоювавши швидко популярність і прихильність серед глядачів. Колектив виконує твори в обробці Ковальова В.І. та авторські твори. Серед вокалістів виступали Лауреати та дипломанти  районних, обласних та Міжнародного  конкурсів – Деркач Вікторія, Ганус Катерина, Маняха Злата (викладач Крапівка Н.М.), соло на трубі Лауреат обласного конкурсу індивідуальної виконавської майстерності Суворов  Олександр (викладач Кузнецов А.І),  соло на баяні дипломант обласних та багаторазовий Лауреат районних конкурсів Бондар Іван (викладач Садовий А.В.).

         В кожного, хто був присутній на концерті, залишилися незабутні враження.