Прес-центр14 вересня 2018, 08:09

На Новопсковщину завітала делегація із Жидачівського району Львівської області

В рамках реалізації проекту «Змінимо країну разом» на Новопсковщину завітала делегація із Жидачівського району Львівської області на чолі з Будзінським Й.С., в.о. начальника відділу культури, туризму і спорту Жидачівської РДА. Також до делегації увійшли Янклевич Л.П - директор Жидачівської РЦБС та кординатор даного проекту, Максимів О.В - директор Жидачівського РНД, Кузишин В.І - директор Жидачівської ДМШ та Ревуцький С.І.- завідувач музею історії та мистецтв Жидачівщини.

         Пообіді відбулася офіційна зустріч делегації з головою Новопсковської райдержадміністрації Людмилою Латишевою та заступником голови Новопсковської районної ради Оленою Літвіновою, а також з керівниками закладів культури.

         На початку зустрічі зі словами привітання до присутніх звернувся Й. Будзінський, який зазначив, що вони дуже раді зустрічі з колегами з Новопсковщини і мають надію на плідну творчу співпрацю.

         Також зі словами привітання до присутніх звернулася голова райдержадміністрації Людмила Латишева, наголосивши, що за останні роки у мисленні українців  відбулися значні зміни, що  кожен куточок нашої країни має свої оригінальні, неповторні набутки. Тому позитивним є обмін досвідом, зміцнення культурних та професійних зв’язків між жителями Жидачівського району Львівської та Новопсковського району Луганської областей України, які особливо активізувалися в останній час у рамках проекту «Змінимо країну разом». А також вона зазначила, що ми високо цінуємо спільну роботу і висловлюємо надію на продовження успішної регіональної співпраці на благо наших спільних інтересів.

         У ході зустрічі присутніми були висловлені позитивні думки про схід і захід, а також про дружбу між нашими областями, яка зав’язалася в рамках проекту «Змінимо країну разом». Багато цікавої інформації пролунало про Жидачівський та Новопсковський райони. Присутні обмінялися символічними подарунками. Зустріч пройшла в теплій, дружній атмосфері.