Прес-центр14 листопада 2019, 16:11

На запрошення управління соціального захисту населення райдержадміністрації, з метою організації забезпечення осіб з інвалідністю технічними та іншими засобами реабілітації, до управління завітали представники приватного підприємства «ФОРВАРД-ОРТО».

 

 

Сьогодні, на запрошення управління соціального захисту населення райдержадміністрації, з метою організації забезпечення осіб з інвалідністю технічними та іншими засобами реабілітації, до управління завітали представники приватного підприємства «ФОРВАРД-ОРТО».  Також, на зустріч були запрошені особи з інвалідністю та діти з інвалідністю, які потребують забезпечення протезно-ортопедичними виробами (ортопедичне взуття, корсети). Спеціалістами підприємства було ознайомлено з продукцією компанії, узгоджено антропометричні дані осіб з інвалідністю та здійснені заміри для забезпечення протезно-ортопедичними виробами.

Забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю здійснюється безоплатно, відповідно до Порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані технічні та інші засоби реабілітації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 5 квітня 2012 р. № 321 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 14 березня 2018 р. № 238)