Прес-центр8 лютого 2019, 15:02

НАРАДА У КЕРІВНИКА АПАРАТУ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

07 лютого, відбулась нарада керівника апарату райдержадміністрації Людмили Черняк з керівниками відділів апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації.

В ході проведення наради йшлося про забезпечення виконання повноважень керівників державної служби керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації зі статусом юридичних осіб публічного права у таких структурних підрозділах відповідно до законів України «Про державну  службу» та «Про місцеві державні адміністрації», проведення конкурсів на зайняття вакантних посад державної служби в структурних підрозділах райдержадміністрації зі статусом юридичних осіб публічного права. Було обговорено проблемні питання щодо проходження державної служби.

Також, керівник апарату райдержадміністрації Л. Черняк наголосила, що 1 січня 2019 року розпочався черговий етап подання електронних декларацій, термін подачі е-декларацій за 2018 року триватиме до 1 квітня 2019 року.  Людмила Черняк звернула увагу, що декларантам (державним службовцям райдержадміністрації) необхідно перевірити адресу електронної поштової скриньки, зазначеної в персональному кабінеті Єдиного державного реєстру декларацій осіб, а також перевірити термін дії і працездатність свого електронного цифрового підпису.

Нарада пройшла конструктивно. По завершенню наради керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації було дано до виконання відповідні завдання та доручення.