Прес-центр14 липня 2018, 15:07

Наша футбольна команда вирушає на змагання до м. Скадовськ

Нещодавно команда Новопсковської дитячо-юнацької спортивної школи перемогла в фінальних обласних змаганнях з футболу  Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос». За підсумками цих змагань наша команда здобула право участі у Всеукраїнських фінальних змаганнях Першості ГО «ВФСТ «Колос» серед команд юнаків 2005 – 2006 р.н., які відбудуться з 16 по 22 липня 2018 року в м. Скадовськ Херсонської області, тренери команди Валерій Літвінов та Захар Верховод. Традиційно - з 2002 року команда Новопсковської дитячо-юнацької спортивної школи приймає участь в цих змаганнях.

Новопсковська селищна рада,  народний депутат України Сергій Шахов, керівники місцевих сільгосппідприємств району: Олег Лопатін, Геннадій Пономаренко та Мартік Саркісян надали фінансову допомогу на організацію поїздки наших спортсменів, забезпечивши їх коштами на проживання, проїзд та  харчування.

  Дякуємо спонсорам за всебічну підтримку наших спортсменів!

  Голова райдержадміністрації Людмила Латишева напередодні поїздки зустрілася з батьками та футбольною командою, де цікавилася  їхніми турботами і потребами. Крім того, побажала юним спортсменам перемог та успіхів на змаганнях.