Прес-центр14 листопада 2019, 15:11

Найважливіше, що є в житті кожної людини – це її родина.

Адже родина – це найрідніші, найближчі люди, які допомагають нам у складних ситуаціях, які дарують нам тепло, це безпечний і затишний рідний дім, наш маленький світ в якому все дороге, звичне і зрозуміле. Родинне тепло, родинні уроки життя – це те, що людина бере із собою в дорослі шляхи.

Будинок сімейного типу залишається одним з найбільш гуманних варіантів житлового та сімейного забезпечення для дітей, які з певних причин потребують помешкання та опіки.

14 листопада в смт. Білолуцьк Новопсковського району за участю заступника голови Луганської облдержадміністрації Катерини Безгинської, начальника служби у справах дітей облдержадміністрації Раїси Родіної, заступника голови Новопсковської райдержадміністрації Олександра Скорохода, Білолуцького селищного голови Сергія Полтенка відбулась урочиста передача житлового будинку, який був збудований за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам та за рахунок обласного бюджету, в службове користування дитячому будинку сімейного типу Романенків, в якому виховується 8 дітей, з них 7 дітей, позбавлених батьківського піклування.

Також сім’ю привітали  Валерій Мошенський - почесний громадянин селища Білолуцьк; Віннік Тетяна - представник Народного депутата України Сергія Шахова; Максим Клок – голова ФГ „Макс -Агро”.

На заході пролунали теплі слова, щирі вітання та вручені подарунки. Всією сім’єю разом з  гостями була розрізана урочиста стрічка та в садку нового будинку висаджені яблуні.