Прес-центр21 лютого 2020, 14:02

Небесна сотня

 

 

20 лютого, ще одна значна дата на сторінках нашої історії. Саме цього дня ми: всі українці, патріоти своєї держави, віддаємо шану героям, котрі відстоювали нову демократичну країну на Майдані Незалежності, які поклавши на вівтар Батьківщини своє життя, стали її ангелами-охоронцями – стражами Небесної Сотні. Це День пам'яті людей, які змусили подивитися на життя зовсім по-іншому, і які своїм прикладом показали, як треба сьогодні відстоювати Незалежність, любити Україну та свій народ.
Цього дня на мітингу пам’яті, який пройшов на площі біля районного Центру культури та дозвілля Новопскова, були присутні представники місцевої влади, школярі, активісти та новопсковці, яким небайдужа доля рідної України і дорога пам’ять про своїх героїв. На тематичному заході виступив заступник голови Новопсковської районної державної адміністрації Луганської області Олександр Скороход та учасник Революції Гідності Олександр Колесніков.
Тематичними та зворушливими були виступи фольклорного гурту «Оксамит» та Олени Соловйової, що виконали патріотичні пісні, в яких оспіваний неоціненний подвиг наших співвітчизників. На завершення учасники заходу долучилися  до Всеукраїнської тихої акції  «Ангели пам’яті», розвісивши на честь загиблих Героїв на символічне дерево Життя, паперових янголів. Хай пам'ять про їх подвиг живе у серцях українців!