Прес-центр8 cічня 2019, 08:01

Новий рік , різдвяні свята – свята надії і віри у краще майбутнє, у добро, у суспільство, у громаду, владу! З особливим нетерпінням чекають цього дня діти, а також самотні пенсіонери, особи з інвалідністю, люди з особливими потребами, вимушено переміщені

У народі кажуть: «Творіть добро, і вам воздасться».

Саме за таким принципом діють багато жителів району, керівники сільгосппідприємств, підприємці, фермери , депутати, активні громадяни, громадські , релігійні організації , надаючи благодійну допомогу та підтримку  багатодітним сім’ям, спортсменам, воїнам, дітям сиротам та  дітям соціально вразливих категорій.

Управління соціального захисту Новопсковської районної державної адміністрації, Новопсковський центр надання соціальних послуг  сердечно дякують благодійникам, волонтера за розуміння і допомогу у 2018 році, за  співпрацю у вирішенні актуальних питань життя району, а також надсилає їм найтепліші вітання з Новим роком і Різдвом Христовим. Зичимо здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Нехай усі життєві дороги ведуть вас до успіхів .нехай новий рік буде плідним на добро та здобутки , багатим на щастя та здоров’я. Нехай в ваших оселях лунає дитячий сміх , панує любов, мир та достаток.

Соціальні служби району звертаються  до усіх жителів району, підприємців, сусідів  звернути увагу у цей святковий час на людей, які опинились  у скрутних життєвих обставинах через хворобу, на малозабезпечених самотніх  пенсіонерів , ветеранів, довгожителів, які живуть поруч з нами і ми не звертаємо на них увагу у своїх повсякденних клопотах такого стрімкого життя. Ці люди з різних причин не можуть дозволити купити собі святковий подарунок, ліки, солодощі. Сплатіть за них у магазині, аптеці, автобусі, на ринку! Пригостіть свіжою випічкою, яблуком чи цукеркою. Посміхніться і привітайте, подайте руку допомоги! Бережімо один одного!

 Дякуємо за добро і допомогу