Прес-центр2 cічня 2019, 09:01

Новопсковським відділом Старобільської місцевої прокуратури пред’явлено заяву (позов) до суду в інтересах держави

Новопсковським відділом Старобільської місцевої прокуратури постійно вивчається стан законності у сфері державної та комунальної власності.

Як наслідок, 21.12.2018 Новопсковським відділом Старобільської місцевої прокуратури спрямовано до Новопсковського районного суду Луганської області заяву в інтересах держави в особі Білолуцької селищної ради Новопсковського району Луганської області про передачу безхазяйної нерухомої речі – квартири, розташованої за адресою: Луганська область, Новопсковський район, смт. Білолуцьк, вул. Шевченко, 35, площею 104,9 м², об’ємом 572 м³, у комунальну власність територіальної громади Білолуцької селищної ради Новопсковського району Луганської області.

Отримавши у комунальну власність дане нерухоме майно Білолуцька селищна рада зможе отримати додатковий ресурс для поповнення місцевого бюджету шляхом здачі вказаного об’єкту в оренду, його продажу або інших цілей.

Про результати судового розгляду означеної заяви Новопсковським відділом Старобільської місцевої прокуратури буде поінформовано додатково.

           

 

Прокурор Новопсковського відділу

Старобільської місцевої прокуратури                                                    А.С. Ляхов