Прес-центр23 травня 2018, 11:05

ОДИН КОНКУРС - ТРИ ПЕРЕМОГИ

У суботу в місті Лисичанськ відбулися всеукраїнські відкриті рейтингові змагання зі східних, циганських, індійських танців, сучасної хореографії, народних танців та хіп-хопу під егідою Луганського Обласного Відділення Української Асоціації Виконавців Східного Танцю та Комітету Сучасної та Естрадної хореографії при LAED. 
В змаганнях взяли участь дитячі хореографічні колективи з різних районів Луганської області. 
Від Новопсковського районного Центру культури та дозвілля участь у цих, вже традиційних, змаганнях взяла зразкова хореографічна студія «Рандеву» (балетмейстер Анастасія Буткова). І хоч у будь-яких змаганнях головний принцип - це участь, а не перемога, учасники «Рандеву» здобули АБСОЛЮТНУ ПЕРЕМОГУ у трьох програмах. Наші діти посіли ТРИ ПЕРШИХ МІСЦЯ:
- у програмі «Естрадний танець»: в категорії «формейшн БЕБІ» з композицією «Карандаши» та «формейшн ЮВЕНАЛИ» з композицією «Подарунок»;
- у програмі «Народна стилізація, народний танець» в категорії «формейшн ЮВЕНАЛИ» з композицією «Українські візерунки».
Виступи «Рандеву» завжди на висоті, завжди дарують глядачам радість та захоплення. Дякуємо нашим маленьким зірочкам за їхню витримку, старанність та працелюбність. Подяка керівникові, який не зупиняється на досягнутому, постійно в пошуку нового. Особлива вдячність батькам за активну моральну і фінансову підтримку. 
ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ, ПИШАЄМОСЬ ДІТЬМИ, ДЯКУЄМО БАТЬКАМ!