Прес-центр12 липня 2018, 14:07

Оголошення про проведення установчих зборів для обрання нового складу Громадської ради

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» повідомляємо, що 17 липня 2018 року о 14.00 у залі засідань Новопсковської районної державної адміністрації (пров. Історичний, 1, смт Новопсков) відбудуться установчі збори інститутів громадянського суспільства для обрання нового складу Громадської ради при Новопсковській райдержадміністрації.

До участі в установчих зборах запрошуються всі інститути громадянського суспільства (представники громадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об’єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців та їх об’єднань, недержавних засобів масової інформації, які зареєстровані в установленому порядку і проводять діяльність на території України).

            Зі списком  кандидатів  до складу Громадської ради, які братимуть участь  в  установчих  зборах,  інформацією  про результати  діяльності  інститутів  громадянського  суспільства за останній  рік, біографічною довідкою делегованих ними представників можна ознайомитись за посиланням: http://nvp.loga.gov.ua /oda/public-council/minutes-of-meetings