Прес-центр28 грудня 2020, 12:12

Оперативна інформація щодо захворюваності населення Новопсковського району на інфекційні хвороби

ІНФОРМУЄМО ПРО СТАН ЗАХВОРЮВАНОСТІ НАСЕЛЕННЯ РАЙОНУ НА ІНФЕКЦІЙНІ ХВОРОБИ
Станом на 28.12.2020 на стаціонарному лікуванні у інфекційному відділенні КНП «Новопсковське ТМО» з діагнозом пневмонія лікується 2 особи, на амбулаторному лікуванні в КНП «Новопсковський центр ПМСД» перебуває 20 захворілих, з діагнозом ГРЗ – 34 особи,
Мобільною бригадою КНП «Новопсковське ТМО» протягом тижня було доставлено до ДУ «Луганський обласний лабораторний центр МОЗ України» зразки збору біологічного матеріалу 47 осіб для проведення ПЛР-досліджень на COVID-19. За результатами лабораторних тестувань підтверджено 31 новий випадок COVID-19. Одужали протягом тижня 10 осіб.
Всього за час пандемії у Новопсковському районі зареєстровано 319 випадків коронавірусної інфекції, вже видужало 268 осіб, на амбулаторному лікуванні в КНП «Новопсковський центр ПМСД» перебувають 45 осіб, 2 - лікуються стаціонарно в інфекційному відділенні КНП «Новопсковський центр ПМСД», 4 - померли.
Як свідчать статистичні дані, після місячної стабілізації і навіть спаду захворюваності, нажаль знову спостерігається її різке зростання.
Тому, вкотре звертаємось до всіх мешканців району з проханням дотримуватись заходів попередження поширення корона вірусної інфекції. ПРОСТІ ПРАВИЛА РЯТУЮТЬ ЖИТТЯ - носіть маски, додержуйтесь соціальної дистанції, частіше мийте руки. Будьте здорові!