Прес-центр6 cічня 2021, 12:01

Оперативна інформація щодо захворюваності населення Новопсковського району на інфекційні хвороби

ІНФОРМУЄМО ПРО СТАН ЗАХВОРЮВАНОСТІ НАСЕЛЕННЯ НА ІНФЕКЦІЙНІ ХВОРОБИ
Станом на 06.01.2021 на стаціонарному лікуванні у терапевтичному відділенні КНП «Новопсковське ТМО» з діагнозом пневмонія лікується 3 особи, на амбулаторному лікуванні в КНП «Новопсковський центр ПМСД» перебуває 19 захворілих; з діагнозом ГРЗ – 36 осіб.
Мобільною бригадою КНП «Новопсковське ТМО» до ДУ «Луганський обласний лабораторний центр МОЗ України» було доставлено зразки збору біологічного матеріалу 49 осіб для проведення ПЛР-досліджень на COVID-19. За результатами лабораторних тестувань підтверджено 33 нових випадки захворювань, у тому числі 4 випадки - у медичних працівників.
Всього за час пандемії у Новопсковському районі зареєстровано 366 випадків коронавірусної інфекції, вже видужало 291 осіб, на амбулаторному лікуванні перебувають 69 осіб, 2 - лікуються стаціонарно в інфекційному відділенні КНП «Новопсковське ТМО», 4 – померли.
Знову звертаємо Вашу увагу, на те що після місячної стабілізації ситуації і навіть спаду захворюваності, нажаль знову спостерігається її різке зростання. Тож просимо всіх мешканців району, аби уникнути критичного рівня захворюваності і значного навантаження на медичні заклади, дотримуватись заходів попередження поширення коронавірусної інфекції і під час святкування Різдвяних свят – носити маски, додержуватися соціальної дистанції, частіше мити руки. ПРОСТІ ПРАВИЛА РЯТУЮТЬ ЖИТТЯ! Не хворійте!