Прес-центр10 липня 2020, 15:07

Отримано результати діагностування населення на COVID-19 - нових випадків захворювання на території Новопсковського району не зафіксовано

Мобільною бригадою КНП «Новопсковське ТМО» протягом останніх трьох діб було відібрано і доставлено до ДУ «Луганський обласний лабораторний центр МОЗ України» зразки збору біологічного матеріалу 22 осіб для проведення ПЛР-досліджень на COVID-19, у тому числі: осіб, що перебувають в обсервації, осіб, які прибули з-за кордону та знаходяться на самоізоляції, а також з кола раніше встановлених контактних осіб. За результатами лабораторних тестувань нових випадків захворювання на COVID-19 на території району НЕ ЗАФІКСОВАНО.

            Станом на 10.07.2020 в Новопсковському районі на самоізоляції знаходиться 29 осіб, за якими здійснюється медико-санітарний нагляд, та які підлягають тестуванню на ПЛР-дослідження. В місці обсервації знаходиться 4 особи. Всього на території Новопсковського району в місці обсервації з 16.04.2020 по 10.07.2020 повний термін обсервації (14 діб) пройшли 11 осіб.

            Враховуючи епідемічну ситуацію на території Новопсковського району, всі раніше прийняті протиепідемічні заходи залишаються без змін. На разі продовужується вжиття заходів щодо недопущення виникнення нових випадків та розпосюдження захворювання на COVID-19.

            Не нехтуйте правилами карантинних обмежень та продовжуйте їх дотримуватись!