Прес-центр1 червня 2020, 14:06

ПЕРШІ ЗДОБУТКИ ФУТБОЛЬНОГО СЕЗОНУ! ВІТАЄМО ГРАВЦІВ КОМАНДИ "ПРОМІНЬ"!

Після тривалої перерви у спортивних змаганнях пов’язаних з карантинними обмеженнями спортивне життя області починає потихеньку відновлюватись, нажаль поки що без глядацької підтримки, але це ж тимчасово.
30 травня 2020 року команда «Промінь»(с.Новорозсош) взяла участь у футбольному турнірі, що пройшов в мiстi Щастя. В змаганнях взяли участь команди з м. Щастя, смт. Новоайдар, Станиця-Луганська, Широкино, Петропавлiвки. В полуфiналi команда «Промiнь» зустрiлися з командою Новоайдару, де з рахунком 3:0 виборола перемогу.
У фіналі їх суперниками стала команда «Станичник», запекла боротьба між командами тривала до останньої хвилини матчу, що закінчився рахунком 5 - 5.Тож, переможця визначали за результатами пенальті і тут трішки більше пощастило команді Станичник, з рахунком 2 - 1 вони вибороли перемогу, команда «Промінь» стала срібним призером турніру. Вітаємо наших футболістів з вдалим початком футбольного сезону і бажаємо нових спортивних звершень! Маємо надію, що позитивна динаміка захворюваності населення Новопсковського району на COVID-19 дозволить невдовзі і в нас розпочати футбольні баталії.