Прес-центр16 вересня 2019, 11:09

Підсумки 17-х сільських спортивних ігор

      В суботу з нагоди святкування Дня фізичної культури і спорту на стадіоні «Будівельник» смт Новопсков пройшли 17-ті районні сільські спортивні ігри серед команд сільських, селищних рад Новопсковського району. Під час урочистого відкриття змагань зі святом всіх присутніх привітали виконуюча обов’язки голови районної державної адміністрації Світлана Слюсарєва, голова ради сільських голів Новопсковського району  Віталій Плис та  ветеран спорту Олександр Манюгін. Цього року в змаганнях взяли участь близько 170 чоловік, що увійшли до складу 9 спортивних команд сільських рад. Спартакіадна програма складалася із семи традиційних видів спорту: легкої атлетики, гирьового спорту, настільного тенісу, шахів і шашок перетягування канату та армспорту. За результатами напружених спортивних змагань перше місце виборола команда Риб’янцівської сільської ради, що є беззаперечним лідером вже протягом багатьох  років,  друге місце посіла команда Кам’янської сільської ради і третє місце здобула команда Донцівської  сільської ради, що стала відкриттям змагань. Решта команд поділили між собою місця наступним чином:

4 місце - команда Білолуцької селищної ради;

5 місце - команда Новорозсошанської сільської ради;

6 місце - команда Новопсковської селищної ради;

7 місце - команда Новобілянської сільської ради;

8 місце - команда Можняківської сільської ради;

9 місце - команда Танюшівської сільської ради.

Дякуємо всім учасникам змагань за незгасимий спортивний ентузіазм, напружену  спортивну боротьбу  і позитивні емоції, що подарували глядачам. Також щиро вдячні сільським головам, які організували приїзд команд на змагання і емоційно підтримували своїх спортсменів протягом ігор.

Ну а переможці за видами змагань увійдуть до складу районної команди, яка 5 жовтня 2019 року на Сватівщині візьме участь у обласних сільських спортивних іграх. Тож, бажаємо нашим спортсменам здоров’я, успіху, наснаги  і чергових блискучих перемог на змаганнях!