Прес-центр23 грудня 2020, 09:12

Працівниками Новопсковського відділу Старобільської місцевої прокуратури підтримане публічне обвинувачення стосовно громадянина Російської Федерації , який скоїв розбій

Новопсковським відділом Старобільської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно раніше судимого громадянина Російської Федерації за фактом нападу з метою заволодіння чужим майном – розбій (ч. 1 ст. 187 КК України).

Як встановлено в ході слідства, обвинувачений перебуваючи у магазині розташованому на території Новопсковського району, погрожуючи продавчині магазину предметом зовні схожим на пістолет, заволодів грошовими коштами та в подальшому з місця вчинення злочину зник. 

Стороною обвинувачення надано суду достатні докази, що  повністю підтверджують  винуватість  злочинця у вчиненні злочину.

За результатами судового розгляду, з урахуванням позиції прокурора та беручи до уваги наявні інші судимості особи, обвинуваченого вироком суду визнано винним у  вказаному  кримінальному правопорушенні  та призначено покарання у  вигляді  4 років  3 місяців позбавлення волі.

 

Прокурор Новопсковського відділу

Старобільської місцевої прокуратури                                            М.М. Сичов