Прес-центр15 грудня 2017, 09:12

Представник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації взяв участь у колегії Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму Луганської облдержадміністрації.

14 грудня 2017 року відбулося засідання колегії Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму Луганської облдержадміністрації, де, зокрема, розглядалося питання щодо стану реалізації інвестиційних програм (проектів), які фінансуються у 2017 році за рахунок бюджетних програм. Також на засіданні обговорили питання: про інвентаризацію об’єктів державної власності та упорядкування обліку юридичних осіб, які перебувають в управлінні районних державних адміністрацій; про тарифи на медичні платні послуги.

У роботі колегії взяв участь начальник відділу економічного розвитку і торгівлі Новопсковської райдержадміністрації Наталія Сковородка.

Підбиваючи підсумки засідання колегії, заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко наголосив, що ситуація з реалізацією інвестиційних проектів, які фінансуються у 2017 році за рахунок бюджетних програм, є незадовільною. «Головне завдання – бюджетні кошти повинні бути освоєні в повному обсязі, об’єкти будівництва введені в експлуатацію», – підсумував він.