Прес-центр3 липня 2020, 11:07

Привітання голови Новопсковської районної державної адміністрації Світлани Слюсарєвої з Днем Національної поліції України

Шановні  працівники Національної поліції!

 

Від імені Новопсковської районної державної адміністрації та від себе особисто щиро вітаємо Вас із професійним святом!

Здійснення щоденної нелегкої місії, покладеної на вас, вимагає виняткової відповідальності, сумлінності та високої фахової підготовки. На поліцію покладено виключно відповідальне і благородне завдання – захист життя і здоров’я людей, прав і свобод громадянина, інтересів держави і суспільства від протиправних посягань, ведення боротьби із злочинністю, забезпечення громадської безпеки. 

Вітаємо всіх, для кого служба в поліції стала справжнім покликанням, а боротьба з порушниками закону – справою всього життя.

Дякуємо за службу, вірність присязі та відданість українському народові. Бажаємо вам, щоб ваші професійні зусилля були нагороджені повагою і довірою кожного громадянина, а міцне здоров’я та благополуччя стали непохитною основою зростання ваших подальших професійних успіхів.

Щиро зичимо вам і вашим рідним міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, мирного неба над землею, благополуччя та злагоди. Хай у ваших оселях завжди панує добробут і сімейний затишок.

Зі святом!

Голова Новопсковської райдержадміністрації                                        Світлана Слюсарєва